WAT NOG MEER

Wat is er nog meer te doen bij ’t Kabouterpaadje?

’t Kabouterpaadje bestaat uit meer dan alleen maar kabouters. Bij de start van ’t Kabouterpaadje vind je aan beide kanten een brievenbus. In deze brievenbus zitten speurtochten in 3 moeilijkheden. Er zitten allemaal verschillenden speurtochten in dus je kunt elke keer een andere kiezen!

Daarnaast zijn er in ’t Kabouterpaadje ook diverse QR-codes te vinden die je kunt scannen. Zorg er dus voor dat je een telefoon bij je hebt. Weet je niet hoe het werkt? Hier volgt een korte uitleg:
1.) Open de camera op je telefoon
2.) Ga met je telefoon naar de QR-code
3.) Houdt je telefoon boven de QR-code zodat deze in je scherm zichtbaar wordt
4.) De telefoon scant automatisch de QR-code
5.) Er komt een linkje tevoorschijn; klik daar op en je komt bij het filmpje/de foto/de pagina terecht.

Minibieb

In het kader van spullen een tweede leven geven is de minibieb ontstaan in ’t Kabouterpaadje. Er zijn diverse kasten te vinden. In de kasten zijn boeken (jeugd en volwassenen), spelletjes, cadeautjes, kleding, kaarten etc. te vinden. Daarnaast is er ook een MUP. Dit staat voor menstruatieproducten uitgifte punt. De spullen mogen meegenomen worden, geruild, geleend, weggegeven. Doe waar je je goed bij voelt.

Geochacing en Pokémon Go

Geocaching

Geocachen is een schatzoektocht op basis van GPS coördinaten. Via deze coördinaten en je GPS (of smartphone) kan je aan de slag gaan met geocachen. Naar wat je op zoek gaat tijdens het geocachen is steeds een raadsel. In ’t Kabouterpaadje is ook een geocache vestopt.

Je kunt de app downloaden in je appstore.

Pokémon Go

Pokémon Go is een app om in real life Pokémons te vangen. Door buiten te lopen, worden Pokémons op je pad zichtbaar en deze kun je dan vangen. In ’t Kabouterpaadje vind je ook Pokéstops en Gyms.

Heb jij ze al gevangen?

Instagram