sponsoring

Sponsoring en doneren

Het kabouterpaadje bevind zich aan de Kneuterdijk in Walsberg (Deurne). Mocht je vragen hebben of indien je een kabouter zou willen doneren, neem dan contact op per mail. En indien je het kabouterpaadje financieel zou willen ondersteunen, is dat ook zeer welkom. De materiaalkosten voor het restaureren van de kabouters, lopen aardig op. Daarnaast hebben we helaas soms ook te maken met vandalisme of diefstal. Ook het kabouterpaadje ontkomt er niet aan. Kortom, ondersteuning, in welke vorm dan ook, wordt altijd op prijs gesteld.

En verder

Het Kabouterpaadje bleek op te vallen, waardoor het media aandacht kreeg. Ik werd benaderd door het ED, DMG radio en DMG nieuws. Deze artikelen zijn ook te lezen op de website op het tabblad sponsoring.
Inmiddels is er ook een grote vertelplaat te vinden met een verhaal over het kabouterfeest. Er is nog een groot memoryspel in de maak. Je kunt picknicken op de picknickplek van paddenstoelen. Er zijn minibiebkasten te vinden met boeken, speelgoed, cadeautjes, kleding en sinds kort een MUP. En ik denk dat er nog veeeeeeel meer gaat volgen………..aangezien mijn ideeën nooit op zijn….haha…..
Instagram